Sport labdarúgás

Szenttamas.rs

 

Két győzelem, egy döntetlen

 

A 3. forduló mérkőzéseit játszották az elmúlt hétvégén a Vajdasági Labdarúgó Liga északi csoportjában. A szenttamási Srbobran labdarúgói szombaton az apatini Mladost APA vendégei voltak, és a 0:0-s döntetlent követően hazahozták az egyik bajnoki pontot.

Csapatunk nem játszott valami jól, a fiúk inkább a védelemre összpontosítottak, és ez az eredményen is látszik. Mindkét csapatnak adódtak jó helyzetei, azonban a csatárok nem voltak pontosak, így a találkozón nem született gól.

Közben a Srbobran Labdarúgó Klub vezetősége megvonta a bizalmat Svetozar Sovilj edzőtől, helyét a kispadon a verbászi Miroslav Knežević foglalta el. A kiserdei kék-fehérek három mérkőzést követően egy győzelemmel és két döntetlennel a táblázat 6. helyén állnak. A következő fordulóban a dunagálosi (Gložan) együttese érkezik Szenttamásra. A találkozó a kiserdei pályán szombaton 16 óra 30 perckor kezdődik.

Az ugyanebben a rangfokozatban szereplő turiai Mladost labdarúgói hazai pályán vasárnap a pacséri Bačka csapatát győzték le 2:1 arányban. Ezzel a csapat megszerezte első győzelmét az idei bajnoki idényben.

A turijai együttes végig uralta a játékot, egy, majd két góllal is vezetett, a vendégeknek csak a mérkőzés hajrájában sikerült szépíteni. A hazai csapat góljait Šijačić és Prodanov lőtte. A következő fordulót ismét hazai közönség előtt játssza a Mladost, ugyanis vasárnap, szeptember 10-én a szerbmiliticsi (Srpski Miletić) együttesét fogadja. Ez a találkozó is 16 óra 30 perckor kezdődik.

A Szabadkai Ligában játszó nádaljai Napredak labdarúgó csapata a harmadik fordulót követően ugyancsak az első győzelmét könyvelte el. A nádaljai csapat vasárnap hazai pályán az újsóvéi (Ravno selo) Proleter együttesét múlta felül 3:1 arányban. A Napredaknak jelenleg egy győzelem, egy döntetlen és egy elveszített mérkőzés után négy bajnoki pontja van, és a tábázat 6. helyén áll. Csapatunk a következő fordulóban a szabadkai Subotica vendége lesz.

A Bácstopolya‒Kishegyes‒Verbász‒Óbecse‒Szenttamás Községközi Ligában szereplő szenttamási Mladost-Radost labdarúgói számára vasárnap, szeptember 10-én kezdődik a 2017/2018-as bajnoki idény. Csapatunk az első fordulóban a Krivaja együttesét fogadja. A rajcsúri csapat az utolsó előkészületi mérkőzésén, vasárnap, a torzsai (Savino selo) Budućnost labdarúgóit fogadta. A találkozón 4:1 arányú hazai győzelem született.

szenttamas.rs