Sport labdarúgás

Szenttamas.rs

 

Győzelem a Kiserdőben, gólözön Turián

 

A 4. forduló mérkőzéseit játszották az elmúlt hétvégén a Vajdasági Labdarúgó Liga északi csoportjában. A szenttamási Srbobran labdarúgói szombaton a kiserdei pályán a dunagálosi (Gložan) együttesét fogadták. A találkozó 2:0 arányú hazai győzelemmel ért véget, így a “kékek” elkönyvelték második győzlemüket is az őszi bajnoki idényben. A Srbobran csapata jelenleg 8 ponttal a táblázat 5. helyén áll. A következő fordulóban csapatunk a bácsordasi (Karavukovo) Polet vendége lesz.

Az ugyanebben a rangfokozatban szereplő turiai Mladost labdarúgói vasárnap a szerbmiliticsi (Srpski Miletić) Zadrugar együttesét fogadták. A találkozó fölényes, 5:1 arányú hazai győzelemmel ért véget. A Mladost csapata most 7 bajnoki ponttal feljött a táblázat 7. helyére. A turiai labdarúgók szombaton Apatinban, az eddig eléggé gyengén teljesítő Mladost APA együttesével találkoznak. A mérkőzés 16 órakor kezdődik.

Értékes pontokat hozott haza Szabadkáról a Szabadkai Ligában játszó nádaljai Napredak labdarúgó csapata, ugyanis vasárnap  4:2 arányban verte a házigazda Subotica együttesét. Csapatunk kiváló játékot mutatott az amúgy mindent beleadó házigazdák ellen, és ez az eredményen is tükröződik. A Napredak ezzel a győzelemmel feljött a táblázat 5. helyére, 7 bajnoki pontja van. A következő fordulóban csapatunk hazai pályán a törökkanizsai Obilić labdarúgóit fogadja. A mérkőzés vasárnap 16 órakor kezdődik.

A Bácstopolya‒Kishegyes‒Verbász‒Óbecse‒Szenttamás Községközi Ligában szereplő szenttamási Mladost-Radost labdarúgói  számára vasárnap, szeptember 10-én kezdődött a 2017/2018-as bajnoki idény. Csapatunk az első fordulóban a Krivaja együttesét fogadta, és 3:0 arányú győzelmet aratott. A rajcsúri csapat góljait Filipović, Sadžakov és Živkov lőtte. A Mladost-Radost következő ellenfele a bácsföldvári Vojvodina csapata lesz.

szenttamas.rs