Lapszemle

Szenttamas.rs

 

Lapszemle

Jó Pajtás, 2021. szeptember 15.

 

Megjelent a Jó Pajtás legújabb száma, amelyben még néhány gondolat erejéig visszapillantunk az elmúlt nyár kellemes élményeire, így beszámolunk a Jó Pajtás horgászversenyének zárótornájáról. A versenysorozat még a nyár közepén kezdődött, s beszámolónkból kiderül, szeptemberben kik vihettek haza serlegeket, érmeket. A szünidő hangulatát a tanévkezdés törte meg, így a péterrévei tanulókat arról kérdeztük, várták-e már a sulit, milyen volt találkozni újra az osztálytársakkal?

Tudományos rovatunkban egy újabb híres tudós szerepel, és egy különleges jármű is helyet kapott. Továbblapozva Élő természet című rovatunkra, megismerheted a rozsdafoltos macska jellemzőit.

Hogy mi köze a lábmegemlésnek az irodalomhoz? Erről irodalmi rovatunkban, az Iránytűben olvashatsz. A Tiniturmixban utánajártunk annak, mi a teendő a száraz bőr ellen, a Zsibongóban pedig sporttörténeti kérdezz-felelek, és egy teszt is szerepel, amelyből megtudhatod, rendelkezel-e szervezőtehetséggel. A Kaleidoszkópban többek között a szőlőmagolaj és a Möbiusz-szalag történetének jártunk utána.

De érdemes még tovább lapoznod, hiszen megtalálod a lapban a Bizalmas sorokat, a rejtvényt, a fejtörőket, a sztárhíreket és a vicceket is..

 

szenttamas.rs