A mi oldalunk

a szenttamas.rs közleményei és felhívásai

 

A SZERKESZTŐ OLDALA

 

Már huzamosabb ideje szükségét érzem annak, hogy néhány gondolatot megosszak az olvasókkal, honlapunk olvasóival. Idestova lassan két és fél éve vagyunk jelen az elektronikus világban a www.szenttamas.rs honlapunkkal. A köszöntőben azt írtam, hogy nagy nap ez a nap, akkor 2012. december 24-ét írtunk, hiszen karácsonyi ajándéknak szántuk honlapunkat, amelyen ezek után nap mint nap találkozni fogunk. A kezdeti nehézségek, hiszen a semmiből indultunk, nagyon nyomták a hátunkat a vállunkat, és csak lassan sajátítottuk el a honlapkészítés csinját-bínját. A honlapunkra eddig összesen 1100 oldalnyi cikket töltöttünk fel, a képek számát már nem is tudjuk. A kezdeti másfél évben kicsit szégyenlősek voltunk, mindenki munka mellett csinálta a honlapot, így nagyon nehezen jutottunk el minden eseményre, de most már több mint fél éve igyekszünk naponta több helyszínen is megjelenni, riportot, beszámolót készíteni. Egy éve számlálót is felraktunk az oldalra, hogy követhessük a látogatottságot. Ma már látogatóink száma elérte a 21 000-t, ami nem is olyan sok, de ha mellette elmondom, hogy a világ 73 országából kattintanak az oldalra, akkor ez nem is kevés. A számlálót követve észrevettem, hogy naponta felkeresnek például Brazíliából a honfitársaink. Nagyon sok az Európai Unióban élő olvasónk, ezek idevalósiak, innen származtak el és érdeklik őket az itthoni események, hírek. Jó lenne kicsit nagyobb reklámot verni a honlapnak. Sokkal többen tudják hogy jelen vagyunk a közösségi oldalakon is, ahol minden eseményt, hírt, bejelentünk, és onnan egy kattintással kinyílik az oldalunk. Ott néha eseményektől függően, 2000 is felkeresik a hirpoltált, természetesen naponta, ami már igen szép szám.

Több új cikk bevezetését is tervezzük, és várunk anyagot önöktől is. Lehet az képanyag egy eseményről, akár távol a világban, de a szereplők, ünnepeltek legyenek idevalósiak, szenttamásiak. Akár Egy érdekes kirándulás leírása, természetesen képekkel, szintén számíthat megjelentetésre.

Szeretnék egy oldalt szentelni a régi szenttamási vonatkozású fényképenek, képeslapora, akár régi szenttamási eseményeket megörökítő fényképeknek, előadások, lakodalmak, iskolás képek, sportesemények stb. vizuális megörökítéseinek (stb.). Ezeket a képeket, küldje el szkenelve, aláírással, és alapvető adatokkal ( hol készült, kit ábrázol, ki készítette, mikor, esetleg tudnivalót a képpel kapcsolatban). Ily módon egy szenttamási albumot állítanánk össze, ami mindannyiunké lesz, és mindenki hozzáférhet szerte a nagyvilágban.

Gondolatok és tervek ezek a jövőben, az olvasóktól függ, hogy megvalósul-e. Mi itt vagyunk, írjanak.

Villámposta címeink:

 office@szenttamas.rs, vagy a gionnandoremlekhaz@gmail.com

 

Húsvét lévén, kívánok minden kedves olvasónknak kellemes húsvéti ünnepeket.

Szenttamáson, 2015. április 3-án

 

Maradok Tisztelettel

Németh Dezső