Folyóirat és könyvbemutató

Szenttamas.rs

Folyóirat és könyvbemutató Szenttamáson

Az újvidéki Forum Könyvkiadó Intézet Könyvbusz-programjának keretében, 2013.június 11-én 16 órai kezdettel, a szenttamási Gion Nándor Emlékházban bemutatásra kerül a “Létünk” társadalmi, tudományos kulturális folyóirat és a Priče iz Keglovićeva ulice Gion-fordításkötet.

A kiadványokat Virág Gábor a Forum Könyvkiadó Intézet igazgató-főszerkesztője és Dr. Bence Erika egyetemi tanár, a Létünk folyóirat főszerkesztője mutatják be.

Közreműködnek még Dr. Horváth Futó Hargita egyetemi docens,a Gion-kötet szerkesztője és a kötet szenttamási fordítói: Munjin Szokola Erika, Đorđević Ilona, Popović Anita, Boross László, Bukvić Biljana, és Csonek László.

Az est keretében dr. Németh Ferenc egyetemi docens, a Létünk szerkesztőbizottságának tagja A női test ábrázolásának erkölcsi aspektusai Pechán József képző- és fotóművészetében címmel tart előadást.

Bemutatkozik Romoda Renáta egyetemi hallgató,a Magyarország Szabadkai Főkonzulátusa 2012-es évi tanulmánypályázatának díjazottja, a Priče iz Keglovićeve ulice című kötet fordítói csoportjának tagja.

A helyszínen megvásárolhatók a Forum Könyvkiadó Intézet és más könyvkiadók kiadványai is.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

P.L. Szenttamás, 2013-06-09